Kisu Design | Over Kisu
Op zoek naar een betaalbare, professionele en unieke website, dan bent u bij Kisu aan het juiste adres voor een website of webshop en natuurlijk nog veel meer.
webdesign, design, Wordpress, website, betaalbaar, professioneel, origineel, betrouwbaar, weblog, webshop, laten maken, eigen website, logo ontwerp, uniek kaartje, visitekaartjes, posters, flyers, fotoshop bewerkingen, foto's, SEO, Google, uniek design, nieuw, vertaling, winkelwagen, webwinkel, vormgeving, webhosting, ontwerpen, grafisch design, geboortekaartjes, kerstkaartjes, trouwkaarten, Social media, fotografie, service, hulp, nazorg, creativiteit
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ctcc-exclude-AF,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ik ben Kim van den Berg, 39 en kom uit het Brabantse Oss. Ik ben een creatieve duizendpoot. Met liefde en passie voor designen, ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. En ik ben één van die gelukkige mensen die van hun hobby hun werk hebben mogen maken.

 

In 1999 heb ik Marketing & Communicatie gestudeerd en meteen toen het internet populair werd rond 2000 ben ik begonnen met weblogs. Dat was toen een opkomende hype. Ik schreef persoonlijke blogs en introduceerde ook nieuwe dingen op internet. En ik heb 12 jaar Anouk haar fansite opgezet, gerund en onderhouden. En heb hierdoor de gelegenheid gekregen om een uitgebreid netwerk op te bouwen.

 

Ik ben al mijn hele leven verliefd op schrijven, zat tijdens mijn studie bij de schoolkrant, schreef songteksten en schreef mijn eigen boek Zielewiet en bracht deze zelf uit. Maar mijn grootste passie blijft het bouwen van websites en grafisch design. Ook ben ik aardig gevorderd in SEO en Social Media en bezig mezelf daar nog meer in te specialiseren. Ik begon in 2006 met mijn grote droom, mijn eigen designbureau Kisu en inmiddels zijn we 13 jaar verder.

 

Ik hou van mijn werk en het mooiste is dat ik elke dag nog zoveel leer en mezelf verder kan ontwikkelen. Nieuwe foefjes, nieuwe codes, nieuwe technieken. Ik volg nauwkeurig alle trends en ben een expert in WordPress. Ik maak unieke websites. Gebruik geen standaard templates, maar maak iets wat precies past bij de klant. Zorg dat de websites eruit springen en handig zijn in gebruik, zodat de klant deze zelf simpel kan onderhouden. Ik mag elke dag doen waar ik het meest van hou en zo geniet ik elke dag weer. Ik zit boordevol inspiratie en heb toffe ideeën en geniet ervan om deze perfect uit te werken.

 

Momenteel werk ik vrijwel dagelijks voor mijn opdrachtgevers; Kies4 en Maritzslowfood.nl. Daarnaast doe ik al jaren het beheer, onderhoud & updates en alles omtrent grafisch design voor o.a Marian Rudolphus en Doehetzelfverhuren.nl, Samanthadelme.nl, Kookstijl.nl, De Narcosetandarts.nl, en nog een aantal vaste opdrachtgevers, zoals Koesterrozen.nl zie mijn portfolio.

 

Ook ontwerp ik unieke logo’s, huisstijlen, alle soorten kaarten, cd-hoesjes, posters, flyers, menukaarten, visitekaartjes you name it. Ik kan het allemaal voor jou!

 

Wil jij weten of ik wat voor jou kan betekenen? Mail mij en dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden voor je zijn en wat ik voor je kan doen.

 

Liefs, Kim

team_image
WEBMASTER

GRAPHIC DESIGNER, WORDPRESS TALENT, SOCIAL MEDIA HELPER