Kisu Design | Werkwijze
Op zoek naar een betaalbare, professionele en unieke website, dan bent u bij Kisu aan het juiste adres voor een website of webshop en natuurlijk nog veel meer.
webdesign, design, Wordpress, website, betaalbaar, professioneel, origineel, betrouwbaar, weblog, webshop, laten maken, eigen website, logo ontwerp, uniek kaartje, visitekaartjes, posters, flyers, fotoshop bewerkingen, foto's, SEO, Google, uniek design, nieuw, vertaling, winkelwagen, webwinkel, vormgeving, webhosting, ontwerpen, grafisch design, geboortekaartjes, kerstkaartjes, trouwkaarten, Social media, fotografie, service, hulp, nazorg, creativiteit
19153
page-template-default,page,page-id-19153,ctcc-exclude-AF,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

KISU richt zich bij haar ontwerpen in de eerste plaats naar de klant. Zo is voor sommigen een speels ontwerp, maar voor anderen een zakelijke uitstraling meer op zijn plaats. Het draait echter om meer dan een mooi design. Zo is bovenal van belang dat jouw website gebruiksvriendelijk is en dat je contactgegevens gemakkelijk te vinden zijn. Wel is KISU vooral gericht op het maken van originele webdesigns, iets wat nieuw en uniek is en werkt niet met standaard designs. KISU gaat als volgt te werk;

1. Contact

Telefonisch of via e-mail laat je weten dat je geïnteresseerd bent in de diensten van KISU. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek dit kan via email, telefoon of persoonlijk. Hierin komt aan de orde welke ideeën je hebt over de website, wat je graag wilt zien op je website, welke doelgroep je wilt bereiken en wat KISU daarbij voor jouw kan betekenen. Heb je al een huisstijl, dan probeert KISU deze zoveel mogelijk te verwerken in je nieuwe website. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je de totale huisstijl wilt veranderen en daar een passende site bij wilt hebben.

2. Offerte

Vervolgens maakt KISU een offerte. Deze is uitgesplitst naar de diverse werkzaamheden die KISU voor je kan verrichten. Je beoordeelt deze offerte en laat zo nodig onderdelen schrappen of toevoegen. Vervolgens beslis je of je met KISU in zee wilt gaan. Is dat het geval, dan teken je de (aangepaste) offerte en stuurt deze terug naar KISU.

3. Bouwen

Het moment is aangebroken dat je website ontworpen/gebouwd gaat worden. KISU bouwt een site naar jouw wensen en voorkeuren. Afbeeldingen en teksten dien je zelf aan te leveren. Indien gewenst kan KISU afbeeldingen voor je bewerken. Je bespreekt met KISU precies wat je allemaal wel en niet wilt en KISU gaat aan de slag om het design zo goed mogelijk aan jouw wensen en voorkeuren aan te passen. KISU doet niet aan tussentijdse evaluaties, omdat je dan geen compleet beeld krijgt van hoe alles er echt uit komt te zien, je ziet dan misschien een website die half af is en dit geeft geen werkelijk beeld van het eind product.

4. Domeinnaam

Na ontvangst van de getekende offerte en 50% aanbetaling gaat KISU aan de slag. Heb je de domeinnaam en de hosting zelf al geregeld, dan is het noodzakelijk dat KISU hier de gegevens van ontvangt. Is dit niet het geval, dan maakt KISU dit – indien gewenst – als eerste voor jou of samen met jou in orde.

5. Testen

Het ontwerp van de website is af. KISU bekijkt het ontwerp samen met jou, door middel van een eerste live preview. Eventueel kunnen nog wat laatste kleine wijzigingen worden aangebracht.

6. Online

Jouw website is klaar om online gezet te worden. Voor jou een belangrijk moment, want vanaf nu ben je bereikbaar voor de hele wereld. Iedereen heeft vanaf nu de mogelijkheid je te benaderen, zich op de hoogte te stellen van jouw diensten, jouw producten te kopen, aan te schaffen of te bekijken.

7. Onderhoud

Je bent voorzien van een duidelijke website met een eigen uitstraling. Toch kan KISU zich voorstellen dat je deze regelmatig bijgewerkt wilt zien. Daarom geeft KISU je de mogelijkheid om het onderhoud in onze handen te laten. KISU kent immers de in’s and out’s van elke pagina en weet inmiddels ook wat jouw wensen zijn. Dit is géén verplichting. De keuze is geheel aan jou. Heb je een CMS-systeem laten bouwen, dan kun je de website zelf gewoon updaten en bijhouden. KISU zal je een uitleg hierover geven.

 

De algemene voorwaarden van KISU Design ontvangt u bij uw offerte.